Fasta

Pappa är borta hela dagen imorgon, och jag börjar inte skolan förrän 12 vilket innebär att jag kommer undan precis alla måltider om jag så vill. Det tänker jag utnyttja och fasta imorgon, få en fin start på oktober och så.
Om någon vill fasta med mig så är det bara att säga till :)

Det som är tillåtet är:

Vatten (i mängder!)
Light-läsk/energidryck
Kaffe, te
Mjölk, en liten skvätt i kaffet
Tuggummi, läkerol
Soppa, typ varma koppen eller annan kalorisnål (bara om det är absolut nödvändigt! hellre soppa än vanlig mat)


Smal tjej i min klass

Kommer ni ihåg den jättejättesmala tjejen i min klass som jag berättade om förut? Förmodligen inte. Hur som helst så går det en tjej i min klass som är jättesmal, alltså verkligen jättesmal. Hon har inte varit med på idrotten en enda gång sedan vi började, och förra veckan skulle hon berätta för alla varför hon aldrig är med på idrotten. Precis som jag trodde så har hon en ätstörning som hon går i behandling för, och därför får hon inte träna eller vara med på idrotten. På ett sätt är jag väl glad för hennes skull, att hon vill gå upp och vikt och bli frisk. Det är ju jättebra, för ingen förtjänar det här. Men samtidigt kan jag inte hjälpa att tänka på hur fint det skulle vara om hon inte ville bli frisk, att få ha en vän som också är ätstörd. Hemskt, jag vet. Jag är en hemsk människa, fy.

Ville bara berätta det, heh...

Helluu

Var ett tag sedan jag bloggade, hade nästan glömt bort bloggen lite.
Funderade på att ta bort bloggen, eftersom jag nästan aldrig bloggar och typ ingen läser (eftersom jag inte bloggar, förmodligen, haha), men känner att det är väldigt skönt att få skriva av mig ibland så därför behåller jag den nog. I alla fall ett tag.

Mår inte så jättebra just nu om jag ska vara ärlig, har ätit jättemycket de senaste veckorna, inte direkt hetsat utan bara ätit väldigt mycket, vilket såklart lett till att jag gått upp i vikt. Har för övrigt gått upp totalt 10 kg från min lägsta vikt, insåg jag för ett tag sedan. Känns ju... förjävligt. Det känns liksom ganska meningslöst att ens försöka, eftersom jag inte orkar fasta eller äta extremt lite, och jag har för dåligt tålamod för att gå ner långsamt. Har försökt äta runt 1200 kcal om dagen, men får bara ångest när jag äter så "mycket" och då hetsar jag istället, utan att kompensera. Idiotiskt, jag vet. Men jag är ju en idiot, så egentligen är det väl ganska logiskt.

Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget, eller om ni förstår något av mina ologiska tankar, men nu har jag i alla fall skrivit lite.

HSGD - Healthy Skinny Girl Diet

Börjar idag, 900 kcal. Räknar dock frukt och grönt, tror jag...
Om någon vill haka på är det bara att säga till :)
Kommer förmodligen "redovisa" senare vad jag ätit, kanske inte blir så varje dag dock.
Men ska försöka komma ihåg det. :)