886



FRUKOST

125 g kvarg med funlight och psylliumfrön, ett kokt ägg, kaffe med 50 g mellanmjölk, ca 50 g melon (+195 kcal)

MIDDAG
Köttfärslimpa, kokt potatis, brunsås, lingonsylt och lite sallad bestående av gurka, körsbärstomater, isbergssallad, melon och 10%-ig fetaost (+433 kcal)

ÖVRIGT
3 pyttesmå riskakor för barn, ca 225 g tiramisu-glass (+474 kcal)

In: +1102 kcal
Ut: Jogging/powerwalk, -216 kcal
Totalt: +886 kcal

Åt en ganska stor skål glass efter middagen som drog upp intaget rätt rejält, så det var bara att snöra på sig skorna och gå ut och röra på fläsket lite. Köpte dessutom nya löparskor idag, supersköna! Förstår inte hur jag har kunnat gå runt i mina gamla så länge, haha.

650


25 g Ica Special flingor med 2 dl proteinmjölk (blåbärssmak), ett kokt ägg, kaffe med 30 g mellanmjölk (+286 kcal)


Isbergssallad, gurka, körsbärstomater, cantaloupmelon, kycklingfilé och Apetina 10%-ig fetaost (+314 kcal)
(uppskattade bara vikten på allt, därför kändes det onödigt att skriva upp det haha)


75 g vaniljostkaka, spraygrädde och jordgubbssylt (+188 kcal)


15 g Lindt mörk choklad 70% (+78 kcal)


In: +866 kcal
Ut: Powerwalk, -216 kcal
Totalt: +650 kcal


Kanske inte idealiskt med ostkaka och choklad, men 650 kcal känns ändå helt okej och äter hellre lite onyttigt då och då (typ varje dag, heh) än att förbjuda det och sedan hetsa hur mycket som helst.

977



FRUKOST
125 g kvarg med funlight och psylliumfrön, ett kokt ägg, en Wasa frukost med skinkost, kaffe med 30 g mellanmjölk (+278 kcal)

MIDDAG
Röding med kokt potatis, grillade grönsaker (morot, lök och paprika), en grillad majskolv och lätt creme fraiche med kryddor (+679 kcal)

ÖVRIGT
Cirka 50 g blandat lösviktsgodis (+ca 250 kcal)

In: +1207 kcal
Ut: Powerwalk, -230 kcal
Totalt: +977 kcal

- 1.8 kg


- 1.8 kg, på nästan två veckor. Hade hoppats på mer om jag ska vara ärlig, men om man ska vara realistisk så hetsade jag faktiskt över 2000 kalorier igår, så det är förhoppningsvis det som drar upp vikten lite. Hoppas på en lägre vikt imorgon.

667

FRUKOST
125 g kvarg med funlight och en tesked cankao, två koppar kaffe med totalt 60 g mellanmjölk (+116 kcal)

LUNCH/MIDDAG
Tonfiskröra (en burk tonfisk i vatten på 140 g, 125 g kvarg, en halv avokado och purjolök) (+323 kcal)

ÖVRIGT
En halv havrekuse med becel och rökt skinka, 90 g Gott & Blandat (+443 kcal)


In: +883 kcal
Ut: 47 minuter powerwalkt, -216 kcal
Totalt: +667 kcal


Alltså, om jag bara kunde sluta äta godis och andra sötsaker hela tiden så skulle jag ju inte få i mig många kalorier alls. Jag menar, kategorin "övrigt" har nästan alltid flest kalorier av alla. Misstänker att min kropp kanske behöver mer energi, och för att få i mig snabb energi äter jag socker. Ska försöka äta lite mer riktig mat imorgon, och äta oftare, så kanske jag kan hålla mig ifrån småätandet.

För övrigt så kan jag verkligen rekommendera kvarg med funlight orange och cankao (kakao med sötningsmedel, går säkert lika bra att blanda själv). Smakar typ romerska bågar, eller vilken choklad med apelsinsmak som helst egentligen, mmmm.

923

FRUKOST
125 g kvarg med funlight och psylliumfrön, kaffe med 20 g mellanmjölk (+90 kcal)

LUNCH/MIDDAG
Felix Kaeng ped gai (djupfryst färdigmat) (+370 kcal)

ÖVRIGT
90 g lättsaltad favoritmix, en morot (+463 kcal)

Totalt: +923 kcal



Min supergoda, men något onyttiga middag. Älskar den här rätten och när jag såg att den fanns som djupfryst färdigmat var jag bara tvungen att köpa den, heh. Det var liksom en lagom portion också, annars brukar man ju få helt enorma portioner om man köper typ thai take-away, så får man äta thaimat i en vecka efteråt...

Har lite ångest över den där favoritmixen (vet inte riktigt vad jag ska kalla det, det är typ som chips fast ändå inte haha, ni får googla om ni inte vet vad det är), försökte övertala mamma att inte köpa den när vi var och handlade, eftersom jag vet att jag har så himla svårt att stå emot när andra äter, men självklart skulle hon köpa den ändå... Om någon har något supertips på hur man står emot sötsaker, chips osv så får ni mer än gärna dela med er.

305

FRUKOST
125 g kvarg med funlight och psylliumfrön, kaffe med 30 g mellanmjölk (+95 kcal)

LUNCH
50 g honungsmelon, kaffe med 50 g mellanmjölk (+41 kcal)

MIDDAG
4 kikärtsbiffar, 50 g tacosås, 30 g isbergssallad, 25 g gurka, 3 körsbärstomater (+184 kcal)

ÖVRIGT
200 g honungsmelon, en nektarin, ett knäckebröd med lite becel och kaviar (+203 kcal)

In: +523 kcal
Ut: 47 min powerwalk: -218 kcal
Totalt: +305 kcal



Dagens thinspo


90

FRUKOST
125 g kvarg med funlight och psylliumfrön, kaffe med ca 25 g mellanmjölk (+92 kcal)

LUNCH
kaffe med ca 40 g mellanmjölk, en riskaka med smak av pizza (+61 kcal)

MIDDAG
tre kikärtsbiffar, ca 50 g tacosås, 50 g isbergssallad, 25 g gurka och 2 körsbärstomater (+154 kcal)

In: +307 kcal
Ut: 47 minuter powerwalk = -219 kcal
Totalt: +90 kcal


Om jag räknar bort kalorierna jag förbränt hamnar jag alltså på 90 kalorier idag. Har lite blandade känslor inför det. Vet att det är alldeles för lite egentligen, men samtidigt vill jag äta så lite som möjligt. Åh. Jobbigt.

alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker

Kom på att det var väldigt länge sedan jag skrev ett blogginlägg, så jag bestämde mig för att kika in på min lilla blogg. Har inte skrivit något alls sedan i april. Trodde verkligen inte att det var så länge sedan. Fick sedan för mig att läsa igenom alla inlägg jag publicerat, och herre min gud vad deprimerande det var. Alla känslor, alla tankar, allting kom tillbaks när jag läste. Kommer ihåg varenda inlägg, varenda känsla, varenda tår jag gråtit medans jag skrivit.
 
Efter mycket velande bestämde jag mig för att ta bort allt, börja om på nytt. Det kändes alldeles för deprimerande att ha kvar allt, trots att det ändå är en sorts trygghet på något sätt. Nu är det i alla fall gjort. Kanske ångrar jag mig senare, men just nu känns det bra. Upptäckte dessutom att jag skrivit ut en hel del information och bilder som mina nära skulle känna igen på en gång om de hittade bloggen.

Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget, så jag tar och avslutar här. Inte för att jag tror att någon läser en blogg som inte uppdaterats på drygt tre månader, men ändå.